Аслъхан Гюнер в нов сериал и с нова визия

Аслъхан Гюнер
доби широка популярност в Турция, а и извън пределите ѝ с участието си в най-гледаната романтична комедия за последните години "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı). Непосредствено след нейния финал, показан преди две седмици, стана известно какъв ще бъде следващият професионален ангажимент на червенокосата актриса. Която, впрочем, вече не е червенокоса...


След края на снимките на "Северна звезда" 33-годишната Аслъхан промени визията си и по-конкретно - прическата си. Екранната Йълдъз смени цвета на косата си от огнено червен на меко кестеняв, като сподели трансформацията си с феновете си в социалните мрежи. И докато едни харесаха промяната, други не останаха очаровани от нея.


Междувременно стана известно, че Гюнер няма да липсва дълго на феновете си и ще се завърне с нова роля през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в Турция. Актрисата ще оглави нов сериал с работно заглавие "Приказка за далечния град" (Uzak Şehrin Masalı), който ще се излъчва по турската FOX от есента. Той ще бъде продуциран от компания 25 Film и режисиран от Мустафа Шевки Доан. В него Аслъхан ще вдъхне живот на главната героиня Умай. Снимките ще започнат през юли в турския град Карс. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.