Мерве Диздар се развежда, гостува в "Червена стая"

Мерве Диздар се разведе!
Актрисата, добила широка популярност през последната година и половина с ролите си в двата най-гледани сериала в Турция - "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) и "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı), сложи край на брака си с Гюрхан Алтундашар


Мерве и колегата ѝ и вече бивш съпруг Гюрхан са взели решението да се разведат по взаимно съгласие. 34-годишната талантлива актриса сподели, че двамата ще останат приятели и след раздялата си, като също така опроверга грозните спекулации по техен адрес, изтекли в медиите и гласящи, че са си изневерили взаимно. Диздар и Алтундашар се венчаха преди три години - през 2018-а, като връзката им започна на сета на комедийното предаване "Смях смях" (Güldür Güldür Show), в което по това време се снимаха. 


Междувременно заедно с новината за развода на Мерве Диздар дойде и тази за новата ѝ изненадваща изява на телевизионния екран в Турция. Актрисата ще вземе специално участие във финала на сезона на психологическата драма "Червена стая" (Kırmızı Oda), който предстои да се излъчи тази вечер по турската TV8. Мерве ще гостува в хита с ролята си на Гюлбен в "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) или иначе казано - ще се осъществи кросоувър между сериалите на продуцентската компания OGM Pictures, стояща зад реализацията им. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.