Двама известни актьори в каста на втория сезон на "Йешилчам"

Още две известни имена се присъединяват към каста на интернет-сериала "Йешилчам" (Yeşilçam)! Кои двама актьори предстои да гледаме с ключови роли във втория сезон на историческата драма, оглавявана от Чаатай Улусой, Афра Сарачоулу и Селин Шекерджи и излъчваща се на дигиталната платформа за развлекателно съдържание BluTV?

Хилми Джем Интепе и Канболат Гьоркем Арслан са актьорите, присъединили се към екипа на втория сезон на интернет-сериала. Те са подписали договори за участие с продуцентите на "Йешилчам". Напомняме, че в новите епизоди на дигиталната продукция ще се включат още Биге Йонал и Мухаммет Узунер, както информирахме по-рано. 


29-годишният Хилми Джем е известен в България с ролите си в "Чучулигата" (Çalıkuşu) и "Приказка за Бодрум" (Bodrum Masalı), като последната му изява на телевизионния екран в Турция бе в сериала от 2020 г. "Мария и Мустафа" (Maria ile Mustafa). 40-годишният Канболат пък сме гледали у нас в "Гордата Аси" (Asi) и "Езел" (Ezel), като е познат в родината си още с участията си в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlıdır) и за последно - "Основателя Осман" (Kuruluş Osman)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.