Уур Йълдъран и Айлин Енгьор от "Пропаст" са заедно

"Пропаст" (Çukur)
завърши след четири сезона и 131 епизода в турския ефир в понеделник, 7 юни, но ще се помни дълго след финала си. Двама от артистите, вземали поддържащи роли в хитовата криминална драма, се оказаха влюбени един в друг. Кои са те?


Именно на снимачната площадка на "Пропаст" са се зародили отношенията между Уур Йълдъран и Айлин Енгьор. Актьорът, въплъщавал се в образа на Кемал, и актрисата, вдъхвала живот на героинята Дженнет, изживяват любовен романс. За това свидетелстват както приближени до новосформиралата се светска двойка, така и скорошните им едновременни постове от Кападокия. Макар на фотосите си от известната туристическа дестинация Уур и Айлин да позират отделно, със споделянето им по едно и също време двамата загатнаха, че са заедно. 

Това не е първата любов, прераснала от сета на "Пропаст" в реалността. По-рано във връзки бяха още двойките Ръза Коджаоулу-Хазал Субашъ и Йонер Еркан-Едже Яшар. Техните отношения обаче не продължиха дълго. 


39-годишният Уур Йълдъран е известен в България с ролята си в криминалето "Вътрешен човек" (İçerde). 30-годишната Айлин Енгьор пък в момента гледаме у нас в драмата "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.