Айча Ертуран от "Една жена" е бременна

Втора бременна сред актрисите, снимали се в
"Една жена" (Kadın), тази седмица! След като преди няколко дни стана известно, че изпълнителката на главната роля в хитовата социална драма Йозге Йозпиринчджи очаква дете, сега още една нейна колежка влезе в отбора на бъдещите майки. Коя е тя?


Айча Ертуран
е втората бременна актриса от каста на "Една жена" тази седмица. Екранната Йелиз удостои бременността си с публично внимание с изненада, която подготви по този хубав повод на своите близки и приятели. 37-годишната звезда разкри, че ще става майка, подарявайки кутия с първата снимка на бебето си, направено с ултразвук, на най-доверените хора в обкръжението си. Сред тях бяха известните ѝ колеги актьори Йълдъз Чааръ Атиксой, Бирдже Акалай, Ханде Сорал, Шюкрю Йозйълдъз, Сарп Аккая и Мюге Боз. Тя не пропусна да заснеме и първите им реакции след научаването на новината, че е бременна. 


Стана известно още, че Айча Ертуран е преполовила бременността си е почти в петия месец. Лъчезарната актриса за последно се снима във фентъзито "Нападател" (Akıncı) на ATV, като по всяка вероятност няма да вземе участие в новия му втори сезон на есен. Тя е омъжена за съпруга си и баща на бъдещето ѝ дете Оулджан Кърджа от седем години насам. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.