Всичко за новия сериал "Рецепта за любов" (Aşkın Tarifi)

Тази вечер, 7 юни, започва един от деветте нови летни сериала в Турция. "Рецепта за любов" (Aşkın Tarifi), бележещ завръщането на екран на Кадир Доулу, ще се излъчва всяка понеделник вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турския KanalD през предстоящите летни месеци. Представянето на романтичната комедия в пълни подробности намирате в настоящия материал. 

Продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Рецепта за любов", е NTC Medya с главен изпълнителен директор Мехмет Ийталп. Режисурата е поверена на Дениз Колош, а сценарият - на Лейля Отер и Дорук Еренгюл. Музикалният съпровод ще бъде дело на виртуоза Уур Акюрек

В "Aşkın Tarifi" на Кадир Доулу ще партнира все още непознатата на широката аудитория актриса Серра Арътюрк. Актьорският състав се допълва още от Джем Давран, Алпер Салдъран ("Ангели пазители"), Ясемин Чонка ("Истанбулска приказка" и "Огнено сърце"), Юммю Путгюл, Идил Сивритепе ("Ягодова любов" и "Завинаги"), Атакан Йълмаз, Елиф Мелда Йълмаз ("Ифет"), Мехмет Шекер ("Малки тайни"), Дениз Гюркан, Гьокхан Нийдели ("Любовта не разбира от думи"), Селим Акгюл, Асуман Сазлък, Онур Якъджъ, Батухан Байър и други. 

Фърат (Кадир Доулу) е изкусен готвач, вещ в традиционната турска кухня и най-вече - в приготвянето на кебапи. В деня на сватбата си бива изоставен от годеницата си, оказала се повлияна в решението си от известен телевизионен лайф-коуч. Решен да си отмъсти на играещия си с човешките съдби и изявяващ се като д-р Любов, Фърат се впуска в приключение, отвеждащо го в любимата му френска кухня. Той се запознава със собственичката на изискан ресторант Наз (Серра Арътюрк) и половинка на д-р Любов, решен да допълни дебелия си тефтер с рецепти с единствената му липсваща - рецептата за любов. Съществува ли обаче такава? Ще се окаже ли излезлият на лов Фърат паднал в собствения си капан? 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!

















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.