Всичко за новия сериал "Островна приказка" (Ada Masalı)

"Островна приказка" (Ada Masalı)
предстои да вълнува зрителите в Турция през предстоящото лято. Новият летен сериал, бележещ завръщанията на екран на Айча Айшин Туран и Алп Навруз, стартира на 15 юни, като ще се излъчва всяка вторник вечер в prime-time-a на турската StarTV. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в следващите редове.

Зад реализацията на "Островна приказка" застава продуцентската компания доайен в южната ни съседка Ay Yapım с главен изпълнителен директор Керем Чатай. На режисьорския стол застава майсторът Али Билгин, известен с работата си по хитове като "Кварталът на богатите" (Medcezir), "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Güzel) и "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Сценарият пък е поверен на дуото Сема Ергенекон и Йелда Ероулу

Освен Айча Айшин Туран ("Черна роза" и "Мерием") и Алп Навруз ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери"), в епизодите на "Ada Masalı" предстои да гледаме както млади и непознати на широката аудитория имена, така и отдавна доказали се ветерани - Йозге Демиртел, Рами Нарин, Анил Джем Кенар, Берил Позам, Нихан Бююкаач ("Великолепният век" и "Искрите на отмъщението"), Мерве Нур Бенги, Бюлент Чолак, Бедиа Енер ("Листопад"), Месут Йозкечеджи, Ипек Тенолджай ("Свободен дух"), Фатих Юджебаа, Бенсу Бегович, Ерем Деврим, Мустафа Аран и други. 

Главно действащо лице в "Островна приказка" е Хазиран (Айча Айшин Туран), която мечтае да замине да работи в Токио, Япония. За да получи бленуваното повишение от шефа си Дойгун, тя трябва да му свърши малка услуга - да отиде на остров Кърлангъч и да намери слабото място на човека, отказващ да продаде имот земя на Дойгун. Хазиран се съгласява и на острова намира Пойраз (Алп Навруз), пред когото се представя за туристка. Тя успява да го омае и не след дълго достига до заръчаните от началника ѝ документи. Впоследствие обаче се оказва, че Пойраз е бил грешният човек, чието слабо място Хазиран е трябвало да открие... Така тя решава да поправи грешката си и да компенсира вредата, която му е нанесла, отправяйки му интересно предложение. 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!






















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.