Енгин Акюрек изтри от Instagram Неслихан Атагюл и Ураз Кайгълароулу

Преди седмица бе излъчен финалът на "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı). Драмата, отчела голям успех през 2020 г., но провалила се през настоящата 2021 г. и приключила заради ниските си рейтинги, продължава да скандализира и след развръзката си. Причината - актьорът Енгин Акюрек, изпълнил главната мъжка роля в нея, и прощалното му послание към екипа.


Впечатление на мнозина направи фактът, че в текста, с който екранният Санджар си каза "сбогом" със своите колеги от "Дъщерята на посланика", той не спомена бившите си екранни партньори Неслихан Атагюл и Ураз Кайгълароулу, заедно с които оглавяваше сериала до средата на втория му сезон. По-любопитните и наблюдателни фенове пък установиха, че непосредствено след финала на "Sefirin Kızı" Енгин Акюрек е спрял да ги следва в социалната мрежа Instagram. 


Макар и непосредствено, всички тези сигнали наведоха на мисълта, че отношенията на Енгин Акюрек с Неслихан Атагюл и Ураз Кайгълароулу, напуснали каста на "Дъщерята на посланика", не са добри. Или по-скоро потвърди спекулациите, носели се в медийното пространство в Турция още по време на излъчването на сериала. Приближени до екранния любовен триъгълник разкриват, че Енгин Акюрек не е бил доволен от голямото одобрение, с което се е ползвала екранната двойка Наре-Гедиз и именно след изваждането на която рейтингите на продукцията паднаха рязко

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.