Серенай Саръкая с нов мъж в живота си

Серенай Саръкая
е сред актрисите в Турция, чийто личен живот и отношения с противоположния пол винаги са присъствали с голяма тежест в медийното пространство. Красавицата, известна у нас с ролите си в хитовете "Сезони на любовта", "Кварталът на богатите" и "Божествено", има нова връзка. При това - отново с доста по-възрастен от нея мъж...


28-годишната Серенай изживява любовен романс с турския бизнесмен Халдун Демирхисар, занимаващ се с хотелиерство и притежаващ няколко хотела. Двамата са заедно от месец насам, но едва преди няколко дни отношенията им станаха публично достояние посредством техни първи общи папарашки фотографии. Двамата са отседнали в чифлик край морския курорт Гьоджек, където и бяха спипани в опасна близост. 


Оказа се, че Халдун Демирхисар е бил близък приятел с бившата половинка на Серенай Саръкая - най-известния турски комедиен актьор Джем Йълмаз. След началото на връзката му с нея обаче приятелството им ударило на камък. Говори се, че откакто е заедно с русокасата звезда, бизнесменът обръща все по-голямо внимание на външния си вид и дори планира да се подложи на коремна операция, за да се отърве от излишните килограми. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.