Ебру Шахин и приятелят ѝ на почивка в Малдивите

Ебру Шахин и приятелят ѝ заминаха на почивка за Малдивите
! Една от най-обсъжданите светски двойки в Турция за последната година споделя фотоси от ваканцията си на екзотичната дестинация с последователите си в социалната мрежа Instagram през последните няколко дни. Какъв важен повод двамата отпразнуваха на Малдивите и спонсорирана ли е почивката им?


По-рано тази седмица - на 18 май, Ебру Шахин навърши 27 години. Екранната Реян от "Вятърничав" (Hercai), известна още с ролите си в "Завинаги" (İstanbullu Gelin) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma), отпразнува рождения си ден в компанията на своята половинка Джеди Осман на Малдивите. Ваканцията им е подарък за нея от баскетболиста по повод личния ѝ празник. Обръщението на Джеди към Ебру за рождения ѝ ден гласеше следното: "Каквото и да напиша, няма да е достатъчно. Не мога да те опиша, думите няма да ми стигнат, но само да ти кажа - винаги се смей и се усмихвай, става ли? Честит рожден ден, хубавицата ми! Обичам те!". 


За разлика от мнозина свои популярни колеги актьори, които благодарение на международната си слава се възползваха от безплатни ваканции на екзотични дестинации през последните месеци, Ебру Шахин и Джеди Осман не са сред тях. В постовете, които споделят в Instagram от Малдивите, двамата не тагват която и е да туристическа дестинация, самолетна компания, хотел или ресторант. За сравнение, почивката на Малдивите на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин отпреди няколко седмици бе с рекламна цел на хотела, в който са нощували. За всеки свой пост, в който са го тагвали, двамата са получавали хонорар от 30 000 лири. Модата за безплатни ваканции на Малдивите срещу реклама сред турските знаменитости пък бе наложена от Серенай Саръкая през февруари. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.