Гюнай Караджаоулу и Зейнеп Канконде в нов летен сериал

Две от най-известните комедийни актриси ще се снимат заедно в нов летен сериал! Гюнай Караджаоулу и Зейнеп Канконде, разсмивали през последните години милиони зрители в южната ни съседка, ще вземат участие в турския римейк на корейския хит "Хитра самотна дама" (Cunning Single Lady)


50-годишната Гюнай, позната у нас от "Огнено сърце" (Gönülçelen), и 41-годишната Зейнеп, която пък сме гледали в "Тайни" (Kayıp) и "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), са подписали договори за участие в новия летен сериал с продуцентската компания, заставаща зад реализацията му - Med Yapım. Напомняме, че главните роли в "Хитра самотна дама" ще изпълнят Бурджу Йозберк, Илхан Шен, Мелиса Дьонгел и Бурак Йорук. Проектът ще се излъчва това лято по турската FOX


Напомняме, че последната изява на Караджаоулу на малкия екран в Турция бе в летния сериал от 2020 г. "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah). Канконде пък доби широка популярност през последните четири години с ролите си в комедиите "Новата булка" (Yeni Gelin) и "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.