Звезда от "Свободен дух" в игрален филм

Лятото е сезонът на игралните филми, като новините за нови заглавия не спират през последните дни. През летните месеци се излъчват значително по-малко телевизионни сериали, което дава възможност на продуценти, технически екипи и актьори да работят върху по-краткосрочни проекти, именно каквито са кино-лентите. Кой е поредният нов филм?

"Поне любов да има" (Aşk Oluversin Gari) е заглавието на новия игрален филм, подготвящ се за ротация в Турция. Различното при него е, че той няма да бъде показа на голям екран в кината, а на малък по телевизията. Главната мъжка роля в него е поверена на добре познатия актьор Биранд Тунджа, когото у нас сме гледали в "Свободен дух" (Erkenci Kuş). Ще му партнират още Селяхаттин Ташдьоен ("Нашата история"), Суат Сунгур ("Опасни улици", "Другите отчаяни съпруги" и "Стая 309"), Аслъхан Малбора ("Навсякъде ти") и Тууба Мелис Тюрк ("Милост", "Великолепният век: Кьосем" и "Г-жа Фазилет и нейните дъщери"). "Поне любов да има" ще направи премиерата си до края на годината по турската FOX. Режисьор ще бъде Хасан Доан. 

Напомняме, че 30-годишният Биранд Тунджа е известен в България още с изявата си в "Любовта не разбира от думи" (Aşk Laftan Anlamaz)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.