Алина Боз и Нур Феттахоулу ще играят сестри

Две от най-харесваните турски актриси застават на една снимачна площадка! Алина Боз и Нур Феттахоулу ще оглавят нов игрален филм, който предстои да бъде заснет това лято. Кой е той и с какви роли ще видим звездите в него?


Алина Боз, позната у нас от "Твоят мой живот", и Нур Феттахоулу, която пък сме гледали в "Забраненият плод" и "Великолепният век", ще участват в новата кино-лента с работно заглавие "Денят, в който баща ми почина" (Babamın Öldüğü Gün). В него двете красавици ще влязат в ролите на сестри. Режисьор ще бъде Емре Сафер. Интересно е, че продукцията се нуждае от допълнително финансиране за реализацията си, като финансова помощ бе поискана и ще се събира от фенове

Напомняме, че в момента 22-годишната Алина оглавява криминалето "Човекът от Варосия" (Maraşlı) на ATV, а 40-годишната Нур - психо-трилъра "Къща от хартия" (Kağıt Ev) на StarTV. Любопитно е, че и двата сериала се излъчват всяка понеделник вечер в Турция, конкурирайки се за зрителското внимание. Ето, че на голям екран Боз и Феттахоулу няма да си опонират, а ще си партнират. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.