Бурджу Йозберк оглавява нов летен сериал

Бурджу Йозберк се завръща на екран!
Една от най-харесваните млади турски актриси, известна в България с ролята си на Назлъ в "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları), ще зарадва милионите си почитатели с изява в нов летен сериал тази година. Кой е той и с кои други известни имена ще си партнира?


31-годишната Бурджу Йозберк, снимала се за последно в социалната драма от есента на 2020 г. "Детство" (Çocukluk), е подписала договор с продуцентска компания Med Yapım за участие в новия ѝ летен сериал, адаптация на известен корейски - "Хитра самотна дама" (Cunning Single Lady). С главни роли в новата лятна романтична комедия, чието излъчване предстои по FOX, ще ѝ партнират не по-малко популярните ѝ колеги Илхан Шен, Мелиса Дьонгел ("Намери ме" и "Нашата история") и Бурак Йорук

Напомняме, че Бурджу затвърди широката си популярност през 2019 г., когато оглави най-гледаният летен сериал за годината "Любов на показ" (Afili Aşk). Илхан Шен, с когото ще си партнира в новия проект, пък за последно се снима в "Чаках те дълго" (Seni Çok Bekledim). Мелиса Дьонгел е взела решение да не подновява договора си за участие в "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), в който се снимаше през последната година. Бурак Йорук пък няма да си даде и ден почивка между сетовете, тъй като в момента се снима финалът на последния сериал с негово участие "Бараж" (Baraj)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.