Мая Башол ще играе дъщерята на Еда и Серкан в "Почукай на вратата ми", разберете кога се завръща сериалът

Най-гледаният летен сериал за 2020 г. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) се готви да щурмува турския телевизионен ефир за второ поредно лято. Романтичната комедия, чийто първи сезон приключи преди месец, се завръща с нови епизоди само след три седмици. Кога е премиерата на втория сезон и какво предстои да се случи в него?


"Почукай на вратата ми" ще се завърне с втори сезон в Турция на 9 юни. Хитовата романтична комедия, оглавявана от Ханде Ерчел ("Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла") и Керем Бюрсин ("Сърцето на града"), ще се излъчва отново всяка сряда вечер в ефира на турската FOX - също като миналата година. Напомняме, че след големия си успех през лятото на 2020-а продукцията на компания MF Yapım продължи ротацията си и през основния есенно-зимен сезон, но смени деня си на излъчване в събота, в който и започна да отбелязва по-ниски рейтинги. 


Междувременно стана известно, че с началото на втория сезон на "Sen Çal Kapımı" ще се осъществи времеви скок в сюжетното развитие от 5 години. Зрителите предстои да видят и дъщеричката на главните герои Еда и Серкан, в чийто образ ще се превъплъти малката актриса Мая Башол. 6-годишната звезда, родена през 2015-а година, до този момент не се е снимала в сериали, но за сметка на това има опит като модел, бивайки рекламно лице на детската линия на известната марка дрехи LC Waikiki. Феновете на сериала са много доволни от избора на Мая, тъй като приликата ѝ с екранната ѝ майка Ханде Ерчел е повече от видима. 


Вижте трейлъра към втория сезон на "Почукай на вратата ми", който само за ден бе гледан близо 2,5 милиона пъти в YouTube, по-долу!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.