Фарах Зейнеп Абдуллах напуска "Блокът на невинните"

Ключова раздяла в екипа на "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı)! Най-гледаният сериал сред интелигенцията в Турция през изминалия телевизионен сезон предстои да се раздели с актрисата, изпълняваща главната женска роля в нея. Защо и кога?

Фарах Зейнеп Абдуллах, превъплъщавала се в образа на Инджи в хитовата психологическа драма на TRT1, няма да поднови договора си за участие в нея с продуцентите ѝ от компания OGM Pictures. 31-годишната актриса напуска актьорския състав на "Блокът на невинните" по свое желание в края на първия му сезон. Причината - дългите снимачни дни и силно драматичните сцени, които я изтощават и вече се отразяват негативно на здравето ѝ. 

"Masumlar Apartmanı" ще излезе в лятна ваканция на 8 юни (вторник), когато ще бъде показан последният за първи сезон епизод №37. Как ще се отрази напускането на Фарах Зейнеп Абдуллах на високите рейтинги на сериала, ще разберем едва през предстоящата есен. 


Напомняме, че Фарах Зейнеп е известна в България с ролите си в хитовите исторически драми "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki), "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem). След поредица от провали в кариерата ѝ през последните години именно "Блокът на невинните" бе най-успешният проект с нейно участие. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Така постъпи и във "Времето лети". Да напуснеш най - рейтинговия проект след куп провали?...Изтощила се...,а какво да кажат Езги, Мерве, Биркан? Справят се отлично,удоволствие е да ги гледаш!Сигурно има друга причина, но не ни я казват.Жалко!

Предоставено от Blogger.