Нови силни попълнения в каста на "Земи без закони"

Запълва се актьорският състав на новия сериал "Земи без закони" (Kanunsuz Topraklar)! Историческата драма, чийто старт е насрочен за септември месец с началото на новия телевизионен сезон 2021-2022 г., ще бъде оглавена от Есра Билгич, Уур Гюнеш и Неджип Мемили и Илкер Аксум, както информирахме по-рано. Кои са новите имена, присъединяващи се в каста?

С ключови роли в новия сериал, който ще се излъчва от есента по турската FOX, ще видим още няколко известни актьори. Подписали договори за участие в "Земи без закони" с продуцентската компания, стояща зад реализацията на проекта - Gold Film, са: Мурат Далтабан ("Двама завинаги" и "Пепел от рози"), снимал се за последно в "Рамо" (Ramo); Каан Ташанер ("Пепел от рози", "Север-Юг" и "Тайни"), участвал доскоро в "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu); Хазар Мотан, известна в Турция от социалната драма "Оскърбени цветя" (Kırgın Çiçekler); Али Ерказан ("Да върнеш времето назад" и "Надежда за обич"); и Мине Тебер

Режисьор на "Kanunsuz Topraklar" ще бъде Фарук Тебер, а сценарист - Зюлкюф Юджел. Действието в историческата драма ще се развива през 40-те години на миналия век. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.