Всичко за новия сериал "Къща от хартия" (Kağıt Ev)

Последен нов сериал за телевизионен сезон 2020-2021 г. "Къща от хартия" (Kağıt Ev) ще направи премиерата си утре, 19 април, като ще се излъчва всяка понеделник вечер след 20.00 часа в prime-time-а на турската StarTV. Всичко за новото заглавие научавате в настоящия материал!

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на проекта, е O3 Medya. Продуцент е Санер Аяр, а режисьор е Шенол Сьонмез.

Кастът на "Къща от хартия" е съставен от много популярни имена в турското кино, сред които - Нур Феттахоулу ("Забраненият плод" и "Великолепният век"), Ердал Бешикчиоулу, Тувана Тюркай, Нихал Колдаш ("Вътрешен човек"), Джан Нергис ("Опасни улици", "Дила" и "Майка"), Хелин Кандемир ("Всяка твоя сълза"), Нежат Уйгур ("Нашата история"), Бюлент Гюлтекин, Яшар Юзер ("Една жена"), Булут Текер, Тууче Айкут и други.

В центъра на сюжетното развитие в "Kağıt Ev" стои сплотеното и щастливо семейство Фъртъна - Айлин (Нур Феттахоулу), Джихан (Ердал Бешикчиоулу) и трите им деца. Но един ден порядъкът, градили с години, се обръща с главата надолу... Джихан, който е професор по съдебно право, се влюбва в продуцентката на телевизионното предаване "По следите на виновника" (Suçlu Peşinde) - Азра (Тувана Тюркай), и изневерява с нея на съпругата си Айлин. Но Айлин, която е успешен адвокат, така и не забелязва предателството от страна на мъжа си. 16-годишната им дъщеря Джемре (Хелин Кандемир) обаче случайно научава за изневярата на баща си, пропускайки най-важната подробност - коя е жената, по която е хлътнал. Следите я отвеждат до грешния човек - Инджи, дъщерята на икономката в семейния дом Гюлсюм (Нихал Колдаш). Джемре излива целия си гняв от предстоящия разпад на семейството си върху нея и по погрешка убива невинната жертва. Опечалена в скръб, единствената опора за почернената майка на Инджи - Гюлсюм, остава семейство Фъртъна, в чийто дом работи. Без да подозира, че един от членовете му е причинил смъртта на невинната ѝ дъщеря...

Тук е мястото да отбележим, че заради старта на "Къща от хартия" сериалът, излъчвал се до момента в понеделник по StarTV - "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı), ще излъчи финалните си епизоди в ден вторник.

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!

















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.