Баръш Кълъч се връща в "Забранената ябълка"

"Забранената ябълка" (Yasak Elma)
бе сериалът, чийто актьорски състав претърпя най-много и големи трансформации през телевизионен сезон 2020-2021 г. Постоянните рокади от напускания и влизания в каста на драмата несъмнено са фактор за големия ѝ успех и нестихващ интерес, който привлича вече три години, 4 сезона и над 100 епизода. Поредната изненада, която продуцентите и сценаристите на сериала готвят за милионите му фенове, е завръщането на един от актьорите с главна роля, напуснал по-рано. Кой е той?


Баръш Кълъч
се завръща на снимачната площадка на "Забранената ябълка"! 43-годишният актьор, известен в България с ролите си в "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum) и "Войната на розите" (Güllerin Savaşı), отново ще се снима в драмата, ротираща се всяка понеделник вечер по турската FOX. Напомняме, че Баръш се присъедини към каста на "Yasak Elma" в края на втория ѝ сезон преди две години, през пролетта на 2019-а година. Екранният Кая напусна, явно само временно, екипа през ноември 2020 г. Новината за завръщането му обратно в историята зарадва особено много феновете на екранната двойка Кая-Ендер (Шеввал Сам). 


Баръш Кълъч е предподписал нов договор за участие в "Забранената ябълка" с продуцентската компания на сериала MF Yapım. Хитът ще бъде подновен с пети сезон на есен, като финалът на четвъртия ще бъде показан в края на май-началото на юни. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Много е тьп този сериал






Незнам какво му харесвате

Предоставено от Blogger.