Гьокхан Алкан и Ямур Танръсевсин в нов летен сериал

Един по един стават известни новите летни сериали тази година! Най-скоро обявеното заглавие сред тях е "Сърдечна рана" (Kalp Yarası). То ще се излъчва през предстоящите летни месеци в ефира на турската ATV, като при успех ще продължи и през основния телевизионен сезон 2021-2022 г. Кои актьори ще вземат участие в него?

Гьокхан Алкан и Ямур Танръсевсин ще изиграят главните роли в "Сърдечна рана". С ключови роли ще видим още не по-малко популярните им колеги Мерве Чаъран ("Любовта не разбира от думи" и "Ирония на съдбата"), Илхан Шен, Зехра Йълмаз ("Приказка за Бодрум" и "Сълзи от рая"), Йонджа Шахинбаш ("Дила" и "Сега и завинаги"), Ръза Акън ("Памуковата принцеса", "Любов назаем" и "Млечният път"), Кемал Бурак Алпер и Наил Кърмъзъгюл ("Опасн улици"). Те са подписали договори с продуцентска компания Süreç Film, която застава зад реализацията на проекта. 

Напомняме, че последната изява на Гьокхан Алкан бе в драмата феномен "Забранената ябълка" (Yasak Elma). Наскоро Ямур Танръсевсин пък гостува с епизодична роля в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.