Джанан Ергюдер с рак на гърдата

Джанан Ергюдер бе диагностицирана с рак на гърдата
. Преди месец и половина на 43-годишната актриса, известна в България с ролите си в сериалите "Златната клетка" (Bıçak Sırtı), "1001 нощ" (Binbir Gece) и "Войната на розите" (Güllerin Savaşı), е било открито злокачествено образувание в гръдната област. 


На Джанан, снимаща се от лятото на 2020 г. досега в сериала "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara), се налага да напусне актьорския му състав. Много скоро тя ще започне лечение с химиотерапия, което няма да ѝ позволява да продължи да работи. В профила си в социалната мрежа Instagram Ергюдер направи следното изявление по повод заболяването си: "Да, излезлите новини, свързани със здравето ми, са верни. Преди месец и половина ми бе поставена диагнозата рак на гърдата. Очаква ме период на върхове и спадове, но ще се старая да поддържам висок дух и добро настроение. Не се притеснявайте, ще оздравея. Искаше ми се да продължа да работя, доколкото се може повече. Но, уви, лечението ми ще съкрати значително тази възможност. Благодаря на всички, които не ме оставят сама в този труден за мен момент!". 


Най-голяма опора на Джанан Ергюдер в битката ѝ с рака несъмнено ще бъде съпругът ѝ Кенан Едже. Двамата сключиха брак през 2017 г., а през 2018 г. се роди и детето им - синът им Демир. С пожелание за много сила, търпение и оздравяване! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.