Хазар Ергючлю оглавява нов интернет-сериал

Хазар Ергючлю
оглавява нов интернет-сериал! Изключително популярната актриса, позната у нас от "Север-Юг", "Кварталът на богатите" и "Висше общество", ще зарадва феновете си с нова професионална изява непосредствено след финала на проекта, в който се снима в момента - "Пламъци" (Alev Alev). Подробности четете в настоящия материал.

Новият интернет-сериал, в който Хазар Ергючлю ще изиграе главната женска роля, носи заглавието "Скрито" (Saklı). Той ще бъде римейк на американската драма "Affair". Сценарият му е поверен на дуото сестри майсторки на перото Дениз Акчай Катъксъз и Армаан Гюлшахин, известни с работата си по тоталния хит "Завинаги" (İstanbullu Gelin). На режисьорския стол пък ще застана Онур Юнлю - половинката на Хазар Ергючлю. 

С ключови роли в "Скрито" предстои да видим още не по-малко популярните имена Дефне Каялар ("Кварталът на богатите", "Сърцето на града" и "Божествено") и Фърат Челик ("Пепел от рози"). Продуцентската компания, заставаща зад реализацията на сериала, е May Prodüksiyon. Проектът ще се излъчва на турската дигитална платформа за развлекателно съдържание BluTV

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.