Коя е новата жена до Илкер Калели?

Илкер Калели в нова любовна авантюра!
Един от най-самобитните и разпознаваеми турски актьори, добил широка популярност с ролята си в тоталния хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), има връзка с не по-малко популярна турска музикална изпълнителка. Коя е тя?


Певицата Съла
е новата жена в живота на Илкер Калели. 40-годишната музикантка, превърнала се в икона за милиони турци с песните си, изживява любовен романс с 36-годишният актьор, познат в България с ролята си в криминалето "Тайни" (Kayıp). Любовта между двамата е пламнала в летния курорт Бодрум, където прекарват пандемията от коронавирус. Близки до новосформиралата се светска двойка издават, че Съла и Илкер са заедно от месец насам.


Любопитно е, че това не е първата връзка на певицата Съла с известен турски актьор. Предишната ѝ - с Ахмет Курал, снимащ се в момента в "Едно време в Кипър" (Bir Zamanlar Kıbrıs), завърши скандално в съда с обвинения, отправени от нея срещу него са упражняване на психически и физически тормоз. Що се отнася до личния живот на Илкер Калели, най-дългата му и запомняща се връзка до момента бе с актрисата му и бивша екранна партньорка от "Пойраз Карайел" Бурчин Терзиоулу


Последната професионална изява на Илкер Калели на телевизионния екран в Турция бе в психологическата драма от 2020 г. "Учител" (Öğretmen)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.