Керем Бюрсин нарече хората без маски "глупаци"

Керем Бюрсин със скандализиращо изказване
. Актьорът, добил широка популярност с ролите си в сериали като "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), "Въпрос на чест" (Şeref Meselesi) и "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek), обиди публично всички хора, които не носят маски. Звездата, оглавяваща в момента романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), нарече неспазващите противоепидемичните мерки "глупаци".

Възмущението на 33-годишният Керем Бюрсин бе предизвикано от гледка, разкрила се пред него в заведение за хранене в Истанбул, където повечето клиенти, чакащи на опашка, за да направят поръчките си, са носили неправилно или въобще не са носили предпазни маски срещу коронавируса. Актьорът не се сдържал и нарекъл хората без маски в разгара на третата вълна на пандемията "глупаци". 

Обидното изказване на Керем Бюрсин предизвика вълна от недоволствие в социалните мрежи. И докато някои от феновете му го подкрепиха, други застанаха срещу него с довода, че в откритите части на заведенията за хранене, на които е позволено да работят, носенето на маски не е задължително


Непосредствено след неволния скандал, който предизвика в интернет, екранният Серкан от "Почукай на вратата ми" направи изявление, в което се извини на обидилите се от коментара му и обясни използването на обидата "глупаци" с напрежението, в което живее за себе си и близките си, покрай коронавируса. 

ТУК Е МЯСТОТО ДА ИНФОРМИРАМЕ, ЧЕ СЕЗОННИЯТ ФИНАЛ НА "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" ЩЕ БЪДЕ ИЗЛЪЧЕН СЛЕДВАЩАТА СЪБОТА, 17 АПРИЛ, А НЕ ТАЗИ, 10-ТИ, КАКТО ИНФОРМИРАХМЕ ПО-РАНО! ПРИЧИНАТА СА СЛУЧАИ НА ЗАБОЛЕЛИ С КОРОНАВИРУС В ЕКИПА НА СЕРИАЛА. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.