Хюлия Авшар контузи по погрешка свой колега от "Невинност"

Инцидент на сета на "Невинност" (Masumiyet)!
Актрисата, изпълняваща една от главните роли в драмата на FOX, излъчваща се всяка сряда вечер - Хюлия Авшар, се оказа с доста тежка ръка. 57-годишната звезда на турското кино, телевизия и музика, позната в България от "Великолепният век: Кьосем", успя да прати своя екранен партньор Ертуурул Постоулу в болница. Как?


В последния излъчен епизод №10 от "Невинност" по сценарий героинята на Хюлия Авшар - Хале, зашлевява шамар на този на Ертуурул Постоулу - Исмаил. Оказа се обаче, че зад заснемането на сцената, завършила с реална контузия, стои футболна вражда... За да пресъздадат по-правдоподобно скандала между героите си, 54-годишният Ертуурул Постоулу, известен у нас от "Твоят мой живот", предизвикал екранната си партньорка на основа на различните им футболни предпочитания. Докато Ертуурул е поддръжник на отбора Фенербахче, Хюлия винаги е била заклет привърженик на Бешикташ. Репликата, с която актьорът предизвикал актрисата в желанието си да изиграят сцената с шамара по-добре, била: "Че какво може да направя една жена от Бешикташ на мъж от Фенербахче?!". Макар и да била наясно, че е предизвикана умишлено, Авшар се отплеснала и ударила по-силен шамар на Постоулу, отколкото трябвало. Дотолкова, че след него актьорът не могъл да затвори устата си и бил закаран на преглед в болница. Оказало се, че Хюлия Авшар по погрешка причинила контузия на челюстта на екранния си партньор. 


Пострадалият Ертуурул Постоулу коментира случая със следните думи: "Хюлия ми е близка приятелка. Често се задяваме заради футболните ни предпочитания. Исках да предизвикам Хюлия да ме удари по-силно, за да изиграем сцената ни по-добре. Но се оказа, че ръката ѝ била по-тежка, отколкото очаквах!"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.