Мурат Йълдъръм е с коронавирус

Още един известен турски актьор е с коронавирус! Мурат Йълдъръм, когото в България познаваме от хитовите сериали "Гордата Аси" (Asi), "Голямата лъжа" (Büyük Yalan) и "Любов и наказание" (Aşk ve Ceza), e дал положителна проба за новия COVID-19 след проява на обичайните за заболяването симптоми. Какво е състоянието му?

41-годишният Мурат Йълдъръм обяви лично в медийното пространство заразяването си с коронавирус. Посредстом пост в социалната мрежа Instagram актьорът със световна слава написа: "След една година гоненица, коронавирусът хвана и мен. В петия ден от карантината си съм. Чувствам се добре, ще ставам и още по-добре. Моля се целият свят да се избави от тази болест. Пазете се!". Звездата се лекува в домашни условия


Дали заради заболяването на Мурат Йълдъръм с коронавирус или не, датата на финала на сериала с негово участие в главната роля - "Рамо" (Ramo), бе изместена по-рано от първоначално обявеното. Вместо с 43, хитовата криминална драма ще завърши с 40 епизода още следващия петък, 16 април, по турската ShowTV. До момента тя се ротираше с огромен успех година и половина всяка петъчна вечер. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.