Йозджан Дениз съден за домашно насилие

Йозджан Дениз е съден за домашно насилие!
Иск срещу световноизвестния турски актьор, познат в България от хитови заглавия като "Имението с лозите" (Asmalı Konak), "Млечният път" (Samanyolu), "Черна роза" (Karagül), "Част от мен" (Kaderimin Yazıldığı Gün) и "Завинаги" (İstanbullu Gelin), е завела неговата бивша съпруга и майка на сина му - Фейза Актан. Какво грози Йозджан, ако съдът не се произнесе в негова полза?


Ефективна присъда от шест до осемнадесет месеца лишаване от свобода
- такъв е основният иск на Фейза Актан, завела дело срещу бившия си съпруг. На последното изслушване в съда тя заяви, че е била подлагана на физически и психически тормоз от страна на Йозджан Дениз не само един път, а системно. Като конкретни събития посочва дати през месец юни 2018 г. и юни 2019 г. Според Фейза актьорът си е позволявал да ѝ посяга дори в присъствието на нейни близки - сестра ѝ и майка ѝ. По време на бременността ѝ с Кузей - детето, родило се по време на брака ѝ с Дениз, тя е била заключвана и заплашвана


От своя страна, Йозджан Дениз оспорва заведеното срещу него дело с основен мотив за липса на каквито и да е доказателства, които да подкрепят твърденията на бившата му съпруга Фейза Актан. 


По ирония на съдбата или не, последните развития по тежкото дело за домашно насилие между разпадналото се семейство съвпаднаха с премиерата на новия интернет-сериал на Йозджан Дениз "Синхрон" (Senkron), който той засне заедно с бившата си съпруга Фейза Актан точно преди година в домашни условия заради коронавирусната карантина. Проектът се излъчва на новата турска дигитална платформа за развлекателно съдържание Gain


Тук е мястото да уточним и че телевизионият сериал, в който Йозджан Дениз се снима от изминалата есен досега - "Чаках те дълго" (Seni Çok Bekledim), ще завърши с 13 епизода. Последните две серии ще бъдат показани не в петък - деня, в който драмата се ротираше до момента, а в сряда - съответно на 21-ви и 28-ми април по турската StarTV. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.