Джерен Ташчъ гостува в "Търси мениджъра ми"

Нови звезди гостуват, а други се присъединяват към постоянния актьорски състав на "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara)! Заедно с това сериалът сменя сценаристите си. Каква ще бъде съдбата му при ниските рейтинги, които отчита? Най-актуалната информация около бляскавия проект намирате в настоящия материал. 

Известни са новите гостуващи актьори със специални участия в "Търси мениджъра ми". Това са Джерен Ташчъ и Ямур Танръсевсин. 31-годишната Джерен е известна у нас от комедиите "Стая 309" (№: 309) и "Свободен дух" (Erkenci Kuş), като в новия епизод на "Menajerimi Ara" ще се "сблъска" с несправедливостите във филмовия сектор. 30-годишната Ямур пък доби широка популярност от "В очакване на слънето" (Güneşin Kızları). 


Към постоянния каст на "Търси мениджъра ми" пък се присъединява актрисата Чаала Демир. Тя ще се превъплъти в образа на Мелиса - бившата съпруга на Серкан (Серхат Теоман), отказваща се да се разведе с него в момента, в който той предлага брак на Ферис (Джанан Ергюдер).

"Menajerimi Ara" ще претърпи промяна и в сценарния си екип. Двамата нови сценаристи на сериала на Ay Yapım са Сема Ергенекон и Уураш Гюнеш. Те поемат щафетата след напускането на досегашното перо, писало историята в драмата - Екин Аталар. 

Междувременно стана официално известно, че въпреки изключително ниските рейтинги, които отчита през последните няколко седмици, "Търси мениджъра ми" ще продължи излъчването си не само до края на настоящия телевизионен сезон 2020-2021 г., а и през цялото предстоящо лято като част от лятната програма на StarTV

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.