Бирдже Акалай и Ибрахим Челиккол отново заедно

Една от най-любимите екранни двойки на зрителите в Турция застава за втори път заедно на снимачната площадка! Бирдже Акалай и Ибрахим Челиккол, които през 2017 г. оглавиха хитовата драма "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) и с играта и химията помежду си впечатлиха милиони по света, ще си партнират отново. Този път - в интернет-сериал. 

Както информирахме по-рано, Бирдже Акалай ще изиграе главната женска роля в новия проект, подготвян за излъчване на международната дигитална платформа за развлекателно съдържание Netflix - "Полетът на птицата" (Kuş Uçuşu). Известен е екранният ѝ партньор, а именно - Ибрахим Челиккол. Актьорът, известен у нас с ролите си в хитовете "Ифет" (İffet), "Черни планини" (Karadağlar) и "Милост" (Merhamet), е подписал договор за участие в драмата с продуцентите ѝ от компания Ay Yapım


Новината за повторното партниране на екранните Ферхат и Аслъ от "Черно-бяла любов" три години по-късно зарадва многобройните им почитатели както в Турция, така и по света. Напомняме, че последната изява на Ибрахим Челиккол на малкия екран в южната ни съседка бе в психологическата драма "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir), чийто каст напусна само преди седмица. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.