Кои актьори ще участват в новия летен сериал "Игра на късмет" (Baht Oyunu)

Известни са актьорите, които ще съставят каста на един от новите летни сериали тази година - "Игра на късмет" (Baht Oyunu). Обявен първоначално като "Време за щастие" (Baht Zamanı), проектът смени заглавието си. Заедно с това бяха обявени и първите имена, които ще гледаме с ключови роли в него. Кои са те?

Главните роли в "Игра на късмет" ще изпълнят младите звезди Айтач Шашмаз и Джемре Байсел. 22-годишният Айтач доби широка популярност с изявите си във военната "Обещание" (Söz) и медицинската драма "Хекимоулу" (Hekimoğlu). Също 22-годишната Джемре пък е известна в южната ни съседка от "Не пускай ръката ми" (Elimi Bırakma), "Рамо" (Ramo) и за последно "Лявата ми половина" (Sol Yanım). Двамата са подписали договори за участие в "Baht Oyunu" с продуцентската компания, заставаща зад реализацията на сериала - ARC Film

В "Игра на късмет", чието излъчване предстои това лято по турския KanalD, с ключови роли ще видим още не по-малко популярните Анъл Челик ("Ягодова любов" и "Свободен дух") и Алтан Еркекли ("Истанбулска приказка"). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.