"Обещание" (Yemin) се завръща с нови епизоди по БТВ

март 15, 2021
БТВ подновява излъчването на "Обещание" (Yemin)!
Хитовата драма, направила премиерата си в българския ефир през изминалата 2020 г. и излъчила първите си два сезона, се завръща от 25 март (четвъртък). Тя ще продължи да се ротира в запазения си час в програмата на най-гледаната българска телевизия - между 13.30 и 15.00 часа, всеки делничен ден. Премиерният трети сезон на "Обещание" ще замести приключващото повторение на "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen). 

"Yemin" временно преустанови излъчването си в България през ноември 2020 г. До момента БТВ изчакваше набавянето на достатъчен брой нов епизоди от драмата, за да ги закупи и да поднови ротацията ѝ. От третия и най-нов сезон на "Обещание", започнал през септември м. г. в Турция по тамошния Kanal7, до момента са показани 69 оригинални епизода. Очаква се финала си сериалът да излъчи в родината си до три месеца. Причина "Yemin" да не бъде подновен с четвърти сезон са ниските рейтинги, които отчита с третия си сезон.

До резкия спад в интереса към драмата с началото на третия ѝ сезон доведе напускането на актрисата, изпълнявала главната роля в нея - Йозге Яъз. Занижените резултати доведоха до промяна в ротацията на сериала в Турция и вместо с по пет епизода седмично всеки делник, той бе изместен през уикендите в събота и неделя само с по два. В третия сезон на "Обещание" редом до Гьокберк Демирджи, изпълнявайки новата главна женска роля, застава актрисата Джансу Туман ("Малки убийства"). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.