Нур Феттахоулу се разведе за втори път

Нур Феттахоулу се разведе за втори път!
Турската актриса, добила световна популярност с ролите си в хитовите сериали "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu) и "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl), сложи край на брака си с турския бизнесмен Левент Везироулу. Любопитно е, че това е втората раздяла на двамата съпрузи, но изглежда, че този път е и окончателна. 


40-годишната Нур, снимала се за последно в драмата от 2020 г. "Вавилон" (Babil), се омъжи за първи път за Левент Везироулу през 2013 г. Две години по-късно - през 2015-а, двамата сложиха край на връзката си, подавайки молба за развод. Съдът не уважи решението им веднага, давайки им време за размисъл. Двамата се възползваха от него и дадоха втори шанс на брака си, като година по-късно - през 2016-а, се роди и дъщеря им Елиса Гюзин. Уви, пет години след рестарта на брака им и осем години след началото му Феттахоулу и Везироулу окончателно се развеждат.


Процедурата по бракоразводното им дело е продължила едва 5 минути - това предвижда законодателството на Турция, когато при развода мъжът няма никакви претенции към жената. Съдът е отсъдил попечителството над петгодишната им дъщеря на Нур Феттахоулу. На излизане от съдебната зала актрисата, която скоро се завръща на екран в новия сериал "Къща от хартия" (Kağıttan Ev), не направи коментар по повод развода си, уточнявайки само, че е разстроена. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.