Приключва ли "Почукай на вратата ми"?

Приключва ли "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)?
Ниските рейтинги, които романтичната комедия отбелязва от няколко седмици насам, и предстоящото завръщане с пети сезон на военната драма "Войник" (Savaşçı), за която трябва да се освободи ден в програмата на турската FOX, доведоха до спекулациите за нейното финализиране. Верни ли са те?

По-рано днес редица медии в южната ни съседка Турция разпространиха информацията, че "Почукай на вратата ми" ще бъде финализиран с 38 епизода на 3 април (събота), като седмица по-късно - от 10-ти април, на негово място в съботните вечери ще се излъчват новите епизоди от петия сезон на "Войник". Новината бе шокова за милионите фенове на най-гледания летен сериал за 2020 г. и предизвика масово недоволство сред тях в социалните мрежи. 


Не закъсня изявление от първо лице
, което, за щастие на почитателите на романтичната комедия с Ханде Ерчел и Керем Бюрсин в главните роли, бе опровергаващо. Продуцентката на "Sen Çal Kapımı" Асена Бюлбюлоулу категорично отрече информацията за свалянето на сериала от екран и увери, че снимачният му процес продължава с пълна сила към този момент. 


И все пак - "Почукай на вратата ми" от доста време насам е най-малко гледаният сериал в програмата на турската FOX. Ниските рейтинги от 3%, които отчита с последните си няколко епизода, поставят продукцията под най-голям риск от финализиране сред всички останали, въртящи се в момента и представящи се стабилно. Очакваното подновяване излъчването на "Savaşçı" ще наложи освобождаването на ден от седмицата в програмната схема на FOX, тъй като сега всички са заети. И ако не на 3 април, то много вероятно на малко по-късен етап "Почукай на вратата ми" все пак ще приключи, за да освбоди мястото си на военната драма. 

2 коментара:

Анонимен каза...

Няма такова нещо. За пореден път публикувате фалшива новина! В медиите излезе слух, че ще има финал, впоследствие самата продуцентка Асена Бюлбюлоолу го опроверга. Как така пишете без да има официално решение, не проверявате ли информацията си преди да я публикувате?

Анонимен каза...

Отдавна му е време!Почитателите на двойката да им се любуват на снимка!Много скучен и тъп сериал!

Предоставено от Blogger.