Ибрахим Челиккол напуска "Родният ти дом е твоята съдба"

Шокова раздяла в "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir)! Актьорът, изпълняващ главната мъжка роля в хитовата турска психологическа драма - Ибрахим Челиккол, напуска актьорския ѝ състав. 


Причина за оттеглянето на Ибрахим от каста на сериала, излъчващ се с огромен успех вече втори сезон всяка сряда вечер по турската TV8, е изчерпването историята на неговия герой Мехди. Излизането му от сюжетното развитие се налага от нуждите на сценария


Парадоксално, феновете на "Родният ти дом е твоята съдба" приеха позитивно новината за напускането на Ибрахим Челиккол. Това е един от малкото случаи в историята на турските сериали, в който раздялата с главен герой бива посрещната повече от добре. Причината - мнозина намираха персонажът Мехди за отрицателен и неподходящ за главната героиня Зейнеп (Демет Йоздемир). Присъединяването на Енгин Йозтюрк към каста на "Doğduğun Ev Kaderindir" през втория сезон на сериала и любовната нишка, завързала се между неговия герой и Зейнеп, още повече настроиха зрителите срещу досегашния протагонист, пресъздаван от Ибрахим Челиккол. 

Новият епизод №37 от "Родният ти дом е твоята съдба", който ще бъде последният с участието на Ибрахим Челиккол, ще бъде показан следващата сряда, 31 март. Тази седмица сериалът няма да бъде излъчен. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.