Тюлин Йозен и Бурак Севинч напускат "Червена стая"

Ключови раздели в "Червена стая" (Kırmızı Oda)! Двама от актьорите, изпълнявали главни роли в хитовата психологическа драма, напускат каста ѝ. Това са Тюлин Йозен и Бурак Севинч, вдъхвали живот съответно на персонажите д-р Пирайе и д-р Дениз. 


Последният епизод с участието на Тюлин и Бурак бе излъченият вчера №30. Напусканията на двамата се налагат от сценария и изчерпването историите на героите им. 41-годишната Йозен е позната в България с ролите си в сериалите "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem) и "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). 36-годишният Севинч пък натрупа голяма слава в южната ни съседка с изявата си в "Обещание" (Söz). 


Заедно с напусканията на Тюлин Йозен и Бурак Севинч като гост-актьори в "Червена стая" обаче влизат две популярни имена - Ийт Йозшенер ("Мелодията на сърцето", "Езел", "Край или начало" и "Искрите на отмъщението") и Есра Ронабар ("Истанбулска приказка" и "Сълзи от рая"). Те ще вземат участие в следващите няколко епизода на сериала като съпруг и съпруга. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.