Запълва се кастът на "Момичето на прозореца"

Запълва се кастът на новия сериал "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız)! Новата психологическа драма, която ще бъде адаптирана по едноименната книга на известната турска психиатърка д-р Гюлсерен Будайъджъоулу, предстои да започне много скоро тази пролет по турския KanalD. Както информирахме по-рано, главната женска роля в нея е поверена на Бурджу Бириджик ("Черна птица"). Кои нейни известни колеги ще застанат редом до нея на снимачната площадка на новия сериал, научавате в настоящия материал. 


Да изиграе главната мъжка роля в "Момичето на прозореца", е подписал актьорът Феяз Шерифоулу. Двамата с Бурджу Бириджик си партнираха по-рано в хита, излъчващ се с голям успех в момента в Турция - "Червена стая" (Kırmızı Oda). Именно повлияни от химията помежду им, продуцентите на новия сериал от OGM Pictures са решили отново да съберат двамата актьори, този път обаче - за постоянно. 

Освен Бурджу Бириджик и Феяз Шерифоулу, в "Camdaki Kız" участие ще вземат още не по-малко популярните им колеги Тамер Левент ("Любов от втори опит", "Искрите на отмъщението" и "Завинаги"), Ханде Атаизи ("Ангелският остров"), Деврим Якут ("Искрите на отмъщението"), Нур Сюрер ("Под липите", "Гордата Аси", "Сезони на любовта" и "Всяка твоя сълза"), Енис Аръкан и Нихал Мензил


По неофициална информация KanalD планира да излъчва "Момичето на прозореца" в четвъртък. По-рано миналата седмица в интернет-пространството бяха разпространени първите кадри от сета на сериала, на които се вижда как Бурджу Бириджик се подготвя за новата си роля, четейки книгата, по която ще тече сценарият.   

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.