Кубилай Ака в нов летен сериал

Кубилай Ака
е сред най-търсените от режисьори и продуценти млади актьори в Турция. Любимецът на стотици хиляди тийнейджърки по света вече четвърти сезон се снима в един от най-успешните сериали за последните години в южната ни съседка - "Пропаст" (Çukur), който обаче приключва след два месеца. Въпреки че договорът му с продуцентите на сериала от Ay Yapım продължава да е в сила, Кубилай неофициално се е договорил да участва в нова поредица това лято


За да бъде възможно и законно, гласното споразумение 25-годишният Кубилай Ака не е направил с друга продуцентска компания, а със същия канал, по който се излъчва "Пропаст" в момента - ShowTV. Именно негов нов летен сериал тази година предстои да оглави екранният Джелясун, като ролята му в него ще се пада и първата главна в кариерата му. Очакванията към продукцията, макар завесата около нея да е едвам открехната, са големи. 


Напомняме, че Кубилай Ака направи летящия старт на актьорската си кариера през 2016 г. в хитовата историческа драма "Ти си моята родина" (Vatanım Sensin), като с героя си на Али Кемал в първия ѝ сезон привлече вниманието на зрители и критици от цял свят. Преди година - през пролетта на 2020-а, окончателно затвърди световната си слава с участието си в интернет-сериала на Netflix "Любов 101" (Aşk 101), чийто втори сезон предстои много скоро. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.