Толгахан Сайъшман и Емре Кънай са с коронавирус

Поредни случаи на заразени с коронавирус в турския шоу-бизнес! Двама от най-популярните актьори в южната ни съседка, добре познати и в България, са дали положителни проби за COVID-19 през изминалата седмица. Кои са те и какво е състоянието им?

В началото на седмицата в медийното пространство бе разпространена информацията, че Емре Кънай е болен от коронавирус. За момента 51-годишният актьор, когото у нас сме гледали в "Семеен сарай" (İki Aile) и "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları), е в нормално състояние и се лекува у дома. Напомняме, че отскоро той е част от каста на криминалето "Рамо" (Ramo), излъчващо се в Турция всяка петъчна вечер с голям успех, като мнозина обвързаха едноседмичната пауза в ротацията му със заразяването на Емре Кънай с COVID. 

Вчера пък стана известно, че Толгахан Сайъшман също е с положителен тест за новия коронавирус. Любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Сезони на любовта" (Lale Devri), "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem) и "Черната перла" (Siyah İnci), е бил диагностициран по-трудно, тъй като първите му направени изследвания са били с отрицателни резултати. След повторно тестване обаче е била установена зараза с COVID-19, при това - с една от новите мутации. 39-годишният актьор е настанен в частна болница, където под лекарско наблюдение ще прекара заболяването. 

С пожелание за бързо оздравяване! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.