Кои са новите гостуващи звезди в "Търси мениджъра ми"?

"Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara)
, макар и да не изпъква като един от най-гледаните и успешни нови сериали този телевизионен сезон, успя да наложи нова тенденция в сериалната индустрия в Турция. А именно - поддържането на зрителски интерес с постоянни сменящи се гостуващи актьори, които на всичкото отгоре играят... самите себе си. От есента на 2020 г., когато драмата започна, досега в 30-те ѝ излъчени епизода специални участия взеха десетки големи турски филмови звезди. Кои са най-новите?


В предстоящата серия №30 от "Търси мениджъра ми", която ще бъде излъчена тази неделя, 21 март, по турската StarTV, ще гостува Дефне Каялар, известна от хитовите заглавия "Момичето с червения шал" (Al Yazmalım), "Кварталът на богатите" (Medcezir), "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek) и "Божествено" (Fi). 45-годишната звезда ще се "сблъска" с възможно най-неприятната ситуация в кариерата на един актьор - отлагането на проект, в който е трябвало да изиграе главна роля. Подкрепа ще ѝ окаже един от мениджърите в агенция "Ego" Чънар (Фатих Артман), който ще се опита да разреши проблема ѝ.


Междувременно по-рано миналата седмица към постоянния актьорски състав на "Menajerimi Ara" се присъедини друга популярна актриса - Йозге Борак. Звездата от "Под липите" (Ihlamurlar Altında), "Комшии" (Eşref Saati), "Малки жени" (Küçük Kadınlar) и "Завинаги" (İstanbullu Gelin) вдъхва живот на новата героиня Джейда - нов акционер в мениджърската агенция, около която се развива действието в сериала. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.