Кутси от "Втори шанс" се ожени

Кутси се ожени!
Известният турски актьор и музикант, познат в България с ролята си в хитовата драма "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz), сключи брак с новата си изгора Сибел Юлкер преди няколко дни. Артистът не се посвени да се венчае в пика на третата вълна на пандемията от коронавирус, но за сметка на това церемонията се проведе в изключително тесен семеен и приятелски кръг. 


Кутси и Сибел Юлкер се врякоха взаимно във вечна вярност в Газиантеп. Двамата влюбени бяха обявени за съпруг и съпруга от самата кметица на града Фатма Шахин. Церемонията се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки. 


Това не е първият брак на Кутси. 47-годишният актьор и певец по-рано се беше венчал за Синем Байрактутар, с която се разведе през 2015 г. От тогава до преди четири месеца той имаше дълга връзка с Фейза Чъпа. Макар най-новият му романс да започна съвсем наскоро - в края на миналата 2020-а година, Кутси очевидно не се е притеснил да сключи поредния си брак...


Както сме информирали и по-рано, любопитно е, че Сибел Юлкер е майка на малкия актьор Пойраз Ар, с когото Кутси се снима от есента на 2019 г. до този момент в хитовата драма "Казвам се Мелек" (Benim Adım Melek). Именно на снимачната площадка на сериала с голяма вероятност е пламнала любовта между актьора и майката на неговия малък колега. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.