Международно признание за "Навсякъде ти"

Един от най-влиятелните и четени в световен мащаб британски вестници "The Guardian" отличи турския сериал "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen). Поредицата, която гледаме в момента у нас в национален ефир всеки делничен ден от 13.30 часа по БТВ, намери място сред 52-те най-добри романтични комедии в класацията на световната медия, направена по повод Деня на влюбените миналата неделя, 14 февруари


"Навсякъде ти" бе определена от британското издание по следния начин: "Сериалът е своеобразен еталон за съвременна романтична комедия, внасяща свеж въздух и представяща най-синхронната, химична и сърдечна екранна двойка". Продукцията на компания Karga Seven Pictures, излъчена в ефира на турската FOX през 2019 г. и състояща се от 23 оригинални епизода, намери място в класацията на The Guardian заедно с други доказали се в международен план романтични комедии като "Amélie", "Sabrina", "Bridget Jones's Diary" и "French Kiss"

Напомняме, че "Her Yerde Sen" направи премиерата си в българския ефир преди година през пролетта на 2020 г., излъчвайки се по БТВ Лейди. В момента романтичната комедия, оглавявана от Фуркан Андъч и Айбюке Пусат, се върти отново, но в национален ефир по БТВ. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.