Мине Тугай и Нур Феттахоулу в "Безвластната"

Две нови звездни попълнения в каста на "Безвластната" (Hükümsüz)! Към екипа на интернет-сериала, излъчващ се от началото на 2021-а година на новата дигитална платформа за турско развлекателно съдържание Exxen, се присъединяват Мине Тугай и Нур Феттахоулу. Те са подписали договор с продуцента на продукцията Мустафа Услу. 

Друга новост, свързана с "Безвластната", е заявката от страна на Exxen за заснемането на втори сезон. Напомняме, че главните роли в криминалната драма, която успя да привлече вниманието на интернет-аудиторията, изпълняват Бурчин Терзиоулу, Ханде Доандемир, Исмаил Демирджи и Алиджан Юджесой.


Колкото до двете нови попълнения в екипа на "Hükümsüz" - Мине Тугай е позната в България от "Времето лети" и "Кварталът на богатите", а в момента я гледаме в "Безмилостен град" (Zalim İstanbul), която бе и последната ѝ изява на малкия екран в Турция. Нур Феттахоулу пък сме гледали у нас в "Забраненият плод" и "Великолепният век", като до есента на миналата 2020 г. се снима в драмата "Вавилон" (Babil)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.