Неслихан Атагюл на корицата на известно американско списание

Неслихан Атагюл
продължава да жъне международни успехи! През 2017 г. хитовата драма с нейно участие в главната роля "Черна любов" (Kara Sevda) спечели награда за най-добра сапунена опера на най-престижния форум за кино и телевизия в света Emmy, а днес тя застава на корицата на испаноезичното издание на едно от най-известните американски списания "Hello" - "Holá".


29-годишната Неслихан предстои отново да покори сърцата на испаноезичните зрители в САЩ с ролята си на Наре в "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) - последният сериал с нейно участие. Драмата, чиято ротация в родната ѝ Турция продължава и в момента всяка понеделник вечер по StarTV, ще се излъчва в prime-time-а на американския канал Univision от 2 март (вторник). 


Именно завръщането на Неслихан Атагюл на американския телевизионен екран е поводът за заснемането на фотосесия и даването на интервю за списанието "Holá". Турската актриса, известна в цял свят, застана на корицата на неговия най-нов брой. Важно е да се отбележи, че Неслихан е първата туркиня, позирала за американското издание. Фотосесията е била заснета в турския дворец Чъраан (Çığaran). Снимките и интервюто на английски можете да видите на този линк! Очаквайте скоро и превода му на български. 


Няма коментари:

Предоставено от Blogger.