Бурджу Бириджик ще е "Момичето на прозореца"

Бурджу Бириджик
се завръща на екран! Изключително популярната актриса, която доскоро гледахме в България в епизодите на криминалната драма "Черна птица" (Kuzgun), ще оглави новия сериал "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız). Подробности около поредната психологическа драма, която се готви да завладее турския ефир, научавате в настоящия материал.

Именно Бурджу Бириджик, известна още от "Въпрос на чест" (Şeref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Şarkısı), ще вдъхне живот на главната героиня в "Момичето на прозореца" - Налян. Тя е подписала договор за участие в сериала с продуцентите му от OGM Pictures


Новината за завръщането на Бурджу на екран зарадва милионите ѝ фенове, но и доведе до въпроса кой ще бъде новият ѝ екранен партньор... На дневен ред пред създателите на "Camdaki Kız" към момента стоят две силни имена. Едното е това на Ураз Кайгълароулу, снимал се доскоро в "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı). Другото е на по-малко популярния Феяз Шерифоулу, с когото Бурджу доскоро участва като гост-актриса в психологическата драма "Червена стая" (Kırmızı Oda). С играта си и двойката си Бонджук-Джан те за отрицателно време привлякоха огромно внимание, като сформиралите им се фенове пожелаха да ги гледат отново заедно, този път - за постоянно. 


Другата новост около "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) e, че ще се излъчва в ефира на турския KanalD. Напомняме, че първоначално проектът бе подготвян за ротация на интернет-платформа. Сериалът ще бъде адаптиран по мотивите на едноименната книга на известната турска психоложка Гюлсерен Будайъджъоулу

1 коментар:

Анонимен каза...

Чудесен избор! Отново ме порази с изумителното си изпълнение в "Червената стая"!И двамата кандидати за партньори не са и на нивото, но аз съм за Фейяз! Красавец е и между тях се получи взривяващо привличане!

Предоставено от Blogger.