Голямата трансформация на Ръза Коджаоулу

Един от най-самобитните и разпознаваеми турски актьори Ръза Коджаоулу грубо занемари външния си вид през изминалата 2020-а година. Негови снимки от миналогодишната му лятна ваканция разочароваха фенките му, защото на тях от предишното му стройно и добре изглеждащо тяло не бе останала и следа. На негово място имаше отпуснато коремче и несъразмерни пропорции, най-вероятно получили се в следствие на дългото застояване у дома покрай карантинните мерки срещу коронавируса. В отговор на укорителните коментари по свой адрес от миналото лято Ръза Коджаоулу обеща, че много скоро отново ще влезе във форма. И успя!


Само половин година след разпространението на кадрите с напълнялото и отпусналото му се тяло актьорът, известен от тотални хитове като "Езел", "Север-Юг", "Справедливостта на Кара" и "Вътрешен човек", вече изглежда коренно различно. И както обеща, промяната е за добро. От биреното коремче не е останала и следа, а отпуснатите ръце вече са изваяни в мускули. Трансформацията си Ръза дължи на усилени тренировки във фитнеса и спазването на диета. Коджаоулу е отслабнал с 16 килограма през последните няколко месеца. 


Екранният Аличо от хитовата криминална драма "Пропаст" (Çukur) смая всички с бързата и голямата си трансформация. На въпроса как е успял да я постигне, той посочва т. нар. водна диета, в която в продължение на две седмици не се приема никаква храна, а тялото се оставя единствено на вода и кафе. "Видях, че човек не умира за два седмици, без да яде", заявява смело Ръза. С подобен хранителен режим от излишните си килограми през последните години успяха да се избавят още редица турски звезди. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.