Кои са най-харесваните турски светски двойки този Св. Валентин?

Един от най-влиятелните сайтове за развлекателно съдържание в Турция се допита до своите читатели по повод любимите им светски двойки този Св. Валентин. Анкетата, проведена в седмицата преди международния ден на влюбените, определи кои са четирите най-харесвани звездни семейства в южната ни съседка този 14 февруари. Резултатите научавате в настоящия материал. 

Най-харесваната светска двойка в Турция този Св. Валентин е Бурак Йозчивит-Фахрие Евджен. За двамата световноизвестни актьори, влюбили се на сета на сериала "Чучулигата" (Çalıkuşu) преди осем години, гласуваха 35%. 

На втора позиция застават по-малко популярните в България, но за сметка на това широко разпознаваеми в Турция Пелин Акъл и Анъл Алтан. За звездното семейство, от чиято любов се родиха близнаци, своя вот са дали 26%. 

Бронзовият медал е за Джейда Дювенджи и Бюлент Шакрак. За актрисата от "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги" и актьора от "Дъщерята на посланика" гласуваха 23%.

И на четвърто място остават Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал, които се сдобиха с рожба през изминалата 2020 г. и които събират подкрепа от 16%. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.