Две нови попълнения в каста на "Неверният"

Още две силни нови попълнения в каста на "Неверният" (Sadakatsız)! Кои звезди се присъединяват към актьорския състав на хитовата драма, излъчваща се с огромен успех всяка сряда вечер по турския KanalD, последвайки примера на колегата си Джемал Хюнал ("Гордата Аси" и "Твоят мой живот") от миналата седмица?


Айдан Таш и Али Ил са имената на артистите, които предстои да гледаме в новите епизоди на "Неверният". 39-годишната актриса в момента гледаме в България в хитовата драма "Вятърничав" (Hercai) в образа на Сехрияр. Също 39-годишният актьор пък познаваме у нас от "Под липите" и "Малки жени", като е известен още с изявите си в хитове като "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), "Войник" (Savaşçı) и "Любов 101" (Aşk 101). 


Напомняме, че главните роли в "Sadakatsız" изпълняват Джансу Дере, Джанер Джиндорук и Мелис Сезен. И ставайки дума за сериала и разрастващия му се актьорски състав, тук е мястото да отбележим, че напусналата временно екипа му и излязла в майчинство актриса Йозге Йоздер много скоро отново предстои да се завърне на снимачната му площадка, въпреки скорошното раждане на първородното си дете. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.