Бурак Дениз се скара с приятелката си заради Алина Боз

Бурак Дениз
и Алина Боз оглавяват новия хитов сериал в Турция "Човекът от Варосия" (Maraşlı), като с химията помежду си за отрицателно време привлякоха огромно внимание върху себе си. Едно от най-четените списания в южната ни съседка "Şamdan Plus" покани двамата да застанат на корицата на новия му брой, заснемайки съвместна фотосесия и взимайки им интервю. Кадри от заснемането ѝ бяха разпространени в интернет-пространството, предизвиквайки вълна от положителни коментари. Впечатлени от спойката, получила се между Бурак и Алина, се сформира и не малка група от фенове, които ги ship-наха или иначе казано - изразиха надеждите и желанието си любовта им от снимачната площадка да прерасна в реална. 


Позитивните отзиви, които събраха екранните Марашлъ и Махур с фотосесията си по повод наближаващия празник на влюбените на 14 февруари, обаче силно раздразниха половинката на Бурак Дениз в реалния живот - Дидем Сойдан. Известната манекенка силно ревнува приятеля си, като преди няколко дни напрежението в отношенията им е стигнало своя връх. Вдигайки голям скандал на Бурак, Дидем го е изгонила от дома им в истанбулския квартал Нишанташъ, в който живеят заедно, с викове и агресия. Притеснени от ескалацията на ситуацията, съседи на светската двойка извикали полиция, която да ги разтърве и да предотврати евентуален по-краен изход на скандала. 


След големия скандал близки до Дидем Сойдан издават, че тя е силно притеснена за връзката си с Бурак Дениз именно заради все по-голямата близост, която той демонстрира с екранната си партньорка в "Човекът от Варосия" Алина Боз и която вече става лесно забележима и от зрителите. "Бурак не може да излезе от ролята, в която влезе. Държи се все по-интимно с Алина!", оплакала се Дидем, която в България познаваме от "Любов от втори опит" (Aşk Yeniden)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.