Коя е новата жена до Йозджан Дениз?

Йозджан Дениз с нова възлюбена!
Турският Дон Жуан, когото доскоро гледахме в България в семейната драма "Завинаги" (İstanbullu Gelin) като Фарук, има нова половинка. Йозджан не изневерява на себе си, защото новата жена до него отново може да му бъде... дъщеря. Коя е тя? 


Пленителката на сърцето на 48-годишният Йозджан се оказа известната иранска модна дизайнерка Самар Дадгар. Тя е на 26 години, като с Дениз я делят двадесет и две години разлика. Приближени до новата светска двойка в Турция издават, че тя се е сформирала още през лятото на изминалата 2020 г., но до този момент умело е криела връзката си. 


Напомняме, че през март 2018 г. Йозджан Дениз се ожени за Фейза Актан, от която през април същата година му се роди първороден син. Година по-късно - през лятото на 2019-а, двамата се разведоха. В момента бившите съпрузи водят дело за общ имот


Йозджан Дениз отскоро оглавява новата драма в Турция "Чаках те дълго" (Seni Çok Bekledim), излъчваща се всяка петъчна вечер по тамошната StarTV. Той е познат в България още с ролите си в "Имението с лозите" (Asmalı Konak), "Млечният път" (Samanyolu), "Черна роза" (Karagül) и "Част от мен" (Kaderimin Yazıldığı Gün). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.