Ново попълнение в каста на "Неверният"

Ново мъжко попълнение в каста на "Неверният" (Sadakatsız). Към екипа на хитовата драма, излъчваща се с огромен успех всяка сряда вечер по турския KanalD, се присъединява известният актьор Джемал Хюнал. Каква роля ще играе той? 

Джемал Хюнал е подписал договор за участие в "Неверният" с продуцентите му от компания Med Yapım. В новите епизоди на сериала той ще вдъхне живот на новия герой Синан


44-годишният Джемал е известен в България с ролите си в хитовете "Гордата Аси" (Asi) и "Твоят мой живот" (Paramparça). Последната му изява на телевизионния екран в южната ни съседка бе като участник в тазгодишния сезон на риалити-шоуто "Survivor". Поради контузия неговото участие обаче бе преустановено. 


Освен присъединяването на Джемал Хюнал в каста на "Неверния" друга новина, стояща на дневен ред и свързана със сериала, бе въпросът около продължаването участието на Мелис Сезен в него. Съдейки по оригиналния сценарий на американската драма "Д-р Фостър" (Doctor Foster), историята на нейната героиня приключва. Макар и все още да няма официално изявление по темата от създателите на турския римейк, разпространяването на обновения постер към "Sadakatsız", на който освен Джансу Дере и Джанер Джиндорук вече фигурира и Мелис Сезен, несловесно опровергава изтеклите слухове за нейното напускане. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.